ePortal

Portal de servicii electronice oferite cetatenilor. Soluția este integrata 100% cu sistemul de management de documente DocManager.

Servicii electronice publice

Servicii electronice oferite cetățenilor.

Programare online la ghișeu

Serviciul de programări online este disponibil cetățenilor care doresc să se programeze la ghișeele pentru a beneficia de serviciile oferite de către primărie.

Căutare sau verificare document

La depunerea unei cereri, cetatenii primesc un numar de inregistrare/cod, informaţie necesara sistemului de urmărire a stadiului documentelor.

Sesizări online pe hartă

Sesizări online pe hartă este o aplicație pentru soluționarea eficientă a problemelor apărute pe raza municipiului, a căror rezolvare este de competența Primăriei.

Depunere online fără cont

Depunerea electronică a unei solicitări fără autentificare (solicitare informații de interes public, audiențe etc)

SOBIS Solutions SRLePortal - Portal Servicii Electronice

Această platformă este dezvoltată de SOBIS Solutions S.R.L

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 www.poca.ro

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.